Ua En
language:

ТВК «Львівхолод» у сотні найкращих в Україні

У рамках Всеукраїнського конкурсу якості продукції (товарів, робіт, послуг) – «100 кращих товарів України», який проходить під патронатом Президента України, відбулось нагородження фіналістів Львівського регіонального етапу. У номінації «послуги» диплом з відзнакою отримала Торговельно-виробнича компанія «Львівхолод».

За результатами конкурсу, уся продукція, товари, роботи та послуги, що отримали на загальнодержавному рівні найвищі оцінки, та їх виробники будуть включені до переліку в каталозі ТВК «Львівхолод» у сотні найкращих в Україні«100 кращих товарів України» у 2014 році.

Захід відбувається щорічно, його офіційним організатором є Міністерство економічного розвитку і торгівлі. Участь у конкурсі можуть брати усі без виключення підприємства, організації та установи різних форм власності, котрі займаються виробництвом і реалізацією продукції (товарів, робіт, послуг) на території України та котрі впевнені у високій якості своєї продукції.
Компанія «Львівхолод» пишається довірою до якості своїх послуг серед населення та визнанням у представників експертної комісії й надалі дотримуватиметься високих стандартів у цій сфері.

 

© 2014 ТОВ ТВК "ЛЬВІВХОЛОД" | Всі права захищено.