Ua En
language:

Соціальна відповідальність бізнесу

Компанія “Львівхолод” взяла участь у Міжнародній конференції «Соціальна відповідальність бізнесу», що була організована Львівською торгово-промисловою палатою спільно з Центром міжконфесійного та міжрелігійного діалогу «Лібертас» за підтримки міського голови Львова Андрія Садового, Львівської обласної державної адміністрації та Львівської міської ради.

Захід відбувся у Великій сесійній залі ЛМР, у ньому взяли участь керівники бізнесу, представники органів влади, громадських організацій та асоціацій, а також іноземні й вітчизняні експерти, які ділилися власним досвідом та обговорювали питання формування подальшої соціальної відповідальності в країні та регіоні.

У своїй доповіді член Наглядової ради ТВК “Львівхолод” Денис Шмигаль озвучив позицію керівництва компанії. Зокрема, він зазначив, що соціальна відповідальність для підприємства – це перш за все офіційне працевлаштування та соціальні гарантії для його працівників. Що ж до суспільної відповідальності, то “Львівхолод” завжди стояв на боці українських цінностей: компанія перша і єдина в Україні відмовилась від продажу російських товарів та постійно активно надає допомогу й сприяє волонтерському руху на підтримку української армії.

© 2014 ТОВ ТВК "ЛЬВІВХОЛОД" | Всі права захищено.